Granita cu piersici si kiwi este un desert-bautura perfecta pentru zilele calduroase!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 piersici
  • 180 g zahar
  • 4 kiwi
  • 250 ml apa
  • 1/2 lamaie
  • menta

Mod de preparare:

Se curata 2 piersici si 2 kiwi si se taie cubulete. Se prepara un sirop din apa, zahar si coaja de lamaie si se puna la fiert timp de 5 minute. Dupa ce a fiert, se filtreaza siropu, indepartandu-se coaja de lamaie. Cubuletele de fructe se mixeaza cu sucul de lamaie si cu siropul de zahar. Crema obtinuta se toarna in boluri mici si se da la congelator cateva ore. Inainte de servire se decoreaza cupele cu felii de fructe si frunze de menta.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Granita cu piersici si kiwi.