ghid pentru o viaţă împlinită

Desert usor cu mascarpone si capsuni

Un desert foarte usor de facut si foarte racoros, ideal pentru zile calduroase de vara sau dupa o masa copioasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 300 gr biscuiti
  • 400 gr capsuni
  • 200 grame zahar
  • 500 gr mascarpone de la Lactitalia
  • frisca de la 3 albusuri
  • 100 gr vin rosu dulce

Mod de preparare:

Maruntiti biscuitii, bateti frisca si pasati capsunile cu zaharul si amestecati-l cu vinul. Daca capsunile nu au lasat suficienta zeama, mai puteti adauga apa. Amestecati usor frisca in mascarpone. Intr-un vas asezati un prim strat de biscuiti si peste el puneti din sosul de capsuni. Puneti cu lingura si incercati sa acoperiti cat mai mult din stratul de biscuiti. Intindeti apoi un strat de mascarpone. Reluati cu un nou strat de biscuiti, capsuni si mascarpone. La final puteti decora cu alte capsuni (puse deoparte inainte de pasare) sau cu ciocolata. Se tine la frigider cateva ore inainte de servire.

Alte delicatese gasiti pe blogul : Amainbucatarie

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Desert usor cu mascarpone si capsuni.