Prepara-i familiei tale o delicioasa si racoritoare sarlota cu cirese!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 750 g de cirese
  • 30 piscoturi
  • 250 g de crema de branza
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 100 ml de apa
  • 60 ml de lichior de visine
  • 50 g de ciocolata neagra

Mod de preparare:

Spalati ciresele, le curatati de codite si scoateti samburii. Presarati 2 linguri de zahar praf peste cirese si dati putin la frigider. Intr-o cratita, fierbeti 100ml apa cu zahar, adaugati apoi lichiorul de visine. Insiropati piscoturile cu amestecul de lichior si aranjati-le pe suprafata unei farfurii rotunde. Amestecati crema de branza cu doua linguri de zahar pudra, bateti bine, dupa care adaugati ciresele (pastrati cateva pentru decor). Turnati acest amesteca peste un strat de piscoturi. Acoperiti compozitia cu un alt strat de piscoturi insiropate si dati la frigider peste noapte. Inainte de a servi, decoreazati cu frisca, cirese si cu fulgi de ciocolata neagra.

Sursa foto: jessicafm


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sarlota cu cirese.