Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g de faina alba
- 1 galbenus de ou
- 75 g de zahar praf
- 125 g de unt rece
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 1 praf de sare
- coaja de la o lamaie
- o jumatate de lingurita de praf de copt
- 50 g de alune macinate
- caramel
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu galbenusul, zaharul pudra, untul taiat cubulete si zaharul vanilat. Se adauga treptat alunele macinate, coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta un aluat si se lasa la loc rece aproximativ o ora. Se formeaza cu mana biscuitii, in forma dorita si se asaza in tava. Se du la cuptor cam 30 de minute. Dupa ce s-au copt, se orneaza cu caramel.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei