12:07, 12 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Sarolat cu fructe de sezon, mereu un desert caruia nu-i poti rezista!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...
  • 1 pahar cu fructe (capsuni, zmeura )
  • 2 foi de gelatina
  • 80 g zahar pudra
  • 1 pumn de migdale
  • cateva picaturi de esenta de migdale amare
  • 3 iaurturi

Mod de preparare:

Inmuiati foile de gelatina intr-un bol cu apa rece. Puneti pe foc, intr-o craticioara, zaharul si o lingura cu apa si cand s-a dizolvat zaharul, adaugati in sirop gelatina stoarsa. Amestecati siropul cu iaurtul si cu esenta de migdale, turnati in patru forme si lasati 30 de minute la frigider ca sa se incinga. Intre timp spalati fructele si le taiati felii. Inmuiati formele (doar fundul) cateva secunde in apa fierbinte, rasturnati sarlotele pe farfurioare, asezati pe mijlocul lor fructele, presarati cu felii de migdala si serveti imediat

Citeste si:
5 Măști naturiste pentru ten: elimină punctele negre, estompează...
5 Măști naturiste pentru ten:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri