Sarolat cu fructe de sezon, mereu un desert caruia nu-i poti rezista!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 pahar cu fructe (capsuni, zmeura )
  • 2 foi de gelatina
  • 80 g zahar pudra
  • 1 pumn de migdale
  • cateva picaturi de esenta de migdale amare
  • 3 iaurturi

Mod de preparare:

Inmuiati foile de gelatina intr-un bol cu apa rece. Puneti pe foc, intr-o craticioara, zaharul si o lingura cu apa si cand s-a dizolvat zaharul, adaugati in sirop gelatina stoarsa. Amestecati siropul cu iaurtul si cu esenta de migdale, turnati in patru forme si lasati 30 de minute la frigider ca sa se incinga. Intre timp spalati fructele si le taiati felii. Inmuiati formele (doar fundul) cateva secunde in apa fierbinte, rasturnati sarlotele pe farfurioare, asezati pe mijlocul lor fructele, presarati cu felii de migdala si serveti imediat


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sarlota cu fructe de sezon.