Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 9 mere
- zahar tos
- apa
- 1 pahar nuci tocate
- 2 lingurite scortisoara
- 1/2 pahar stafide
Crema :
- 2 linguri amidon de grau
- 1 lingura faina
- 1 pahar zahar
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 l lapte
- 1 lingura unt
Mod de preparare:
Se spala merele, se curata de coaja si se scobesc. Se asaza intr-o cratita, se presara pe fiecare cate 2 linguri de zahar. Se adauga apa pana la jumatatea merelor si se da la foc, pana fierbe apa. Separat se amesteca nucile, scortisoara si stafidele si se vor umple merele cu acest amestec. Pentru crema se fierbe laptele, la care se adauga faina, zaharul, amidonul de grau, zaharul vanilat si untul. Crema obtinuta se adauga peste mere si se serveste.
Foto interior: mhaithaca
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei