Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 ceapa mare
- 1 ardei rosu si 1 verde
- 1 lingura ulei
- 500 g carne tocata
- 70 g pasta de rosii
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 200 g cascaval
- 300 ml smantana
- 9 foi lasagna
Mod de preparare:
Se spala legumele si se curata. Ceapa se taie inele subtiri, iar ardeii fasii si se pun la calit in ulei incins. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si boia. Cascavalul se da pe razatoare. Foile de lasagna se oparesc 3-5 min, apoi se scurg. Intr-o tava se pun 4 linguri de smantana apoi foi de lasagna si carne tocata. Se repeta operatia. Peste ultimele foi de lasagna se presara cascavalul ras si se toarna smantana ramasa. Se pune la cuptor 50 min.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.