Ingrediente:
- 1 piept de pui
- sare/piper
- 2 albusuri
- 3 linguri amidon alimentar
Pentru sos:
- 3 linguri pasta tomate
- 1 lingura otet de vin
- 1 lingurita miere
- 3 linguri sos de soia
- 1 lingurita ghimbir
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 lingurita praf usturoi
- 2-3 lingurite susan
- sare, piper
Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si piper. Bateti albusurile cu amidon si putina sare. Treceti carnea prin amestec si prajiti-o in ulei incins pana se rumeneste. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea de pui taiata felii si cu sos langa.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse