Ingrediente:
- 1 piept de pui
- sare/piper
- 2 albusuri
- 3 linguri amidon alimentar
Pentru sos:
- 3 linguri pasta tomate
- 1 lingura otet de vin
- 1 lingurita miere
- 3 linguri sos de soia
- 1 lingurita ghimbir
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 lingurita praf usturoi
- 2-3 lingurite susan
- sare, piper
Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si piper. Bateti albusurile cu amidon si putina sare. Treceti carnea prin amestec si prajiti-o in ulei incins pana se rumeneste. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea de pui taiata felii si cu sos langa.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei