O reteta simpla, de efect si foarte rapida de piept de pui aromat cu sos de susan, care m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era mai mare dragul sa inmoi bucatelele de carne.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • sare/piper
  • 2 albusuri
  • 3 linguri amidon alimentar

Pentru sos:Piept de pui aromat cu sos de susan. Reteta piept de pui aromat cu sos de susan

  • 3 linguri pasta tomate
  • 1 lingura otet de vin
  • 1 lingurita miere
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 lingurita praf usturoi
  • 2-3 lingurite susan
  • sare, piper

Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si piper. Bateti albusurile cu amidon si putina sare. Treceti carnea prin amestec si prajiti-o in ulei incins pana se rumeneste. Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea de pui taiata felii si cu sos langa.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Piept de pui aromat cu sos de susan.