Un desert savuros, prajitura cu Finetti.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 iaurturi
  • 3 pahare faina
  • 3 pahare zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 ou
  • 420 g Finetti
  • 1 l lapte
  • 200 gr. nuca de cocos

Mod de preparare:

Iaurtul se amesteca cu zaharul, faina, oul si bicarbonatul. Aluatul rezultat se asaza intr-o tava tapetata cu unt si faina si se da la cuptorul incins pentru 35 de minute. Cand -s-a copt, se lasa la racit dupa care se taie cuburi medii. Intre timp, se prepara o crema din finetti si lapte, pe baie de aburi. In crema fierbinte se adauga cuburile reci, se insiropeaza bine, iar apoi se trece prin nuca de cocos.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu Finetti.