Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 l suc de rosii
- 1 lingura ulei
- 1 lingura faina
- 250 ml lapte
- 1 lingurita busuioc uscat
- 1 lingurita oregano uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oala, se rumeneste un pic faina in ulei incins. Se adauga apoi sucul de rosii si se lasa pe foc pana da in clocot. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc, dupa care se adauga laptele. Se lasa la foc mic cateva minute, dupa care se pot servi cu bucati de cascaval sau smantana.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.