O reteta interesanta de supa rosii, excelenta pentru acest sezon!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 l suc de rosii
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o oala, se rumeneste un pic faina in ulei incins. Se adauga apoi sucul de rosii si se lasa pe foc pana da in clocot. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc, dupa care se adauga laptele. Se lasa la foc mic cateva minute, dupa care se pot servi cu bucati de cascaval sau smantana.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa de rosii.