Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 600gr. branza de vaci
- 50 gr. de zahar
- 3 pliculete zahar vanilat
- 1 ou
- 50 g de stafide inmuiate in coniac
- 100 g de rahat aromat
- 4 linguri de faina
- 4 linguri de gris
- 1lingurita de coaja rasa de lamaie
Mod de preparare:
Branza se piseaza usor cu furculita, dupa care se adauga oul. Se amesteca si apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat, grisul, un praf de sare si faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Rahatul se taie marunt si se adauga in compozitie impreuna cu stafidele tinute in coniac si coaja de lamaie. Din aluat se formeaza bilute, se trec prin faina, se face o gaurica in centrul bilutei si se pun prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mic, pana cand sunt rumeniti pe ambele parti. Se servesc cu smantana si cu dulceata de visine sau afine.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă