Surprinde-ti familia cu aceasta reteta de papanasi cu stafide si rahat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 600gr. branza de vaci
  • 50 gr. de zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 ou
  • 50 g de stafide inmuiate in coniac
  • 100 g de rahat aromat
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de gris
  • 1lingurita de coaja rasa de lamaie

Mod de preparare:

Branza se piseaza usor cu furculita, dupa care se adauga oul. Se amesteca si apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat, grisul, un praf de sare si faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Rahatul se taie marunt si se adauga in compozitie impreuna cu stafidele tinute in coniac si coaja de lamaie. Din aluat se formeaza bilute, se trec prin faina, se face o gaurica in centrul bilutei si se pun prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mic, pana cand sunt rumeniti pe ambele parti. Se servesc cu smantana si cu dulceata de visine sau afine.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Papanasi cu stafide si rahat.