O reteta delicioasa de sufleu de cartofi

Ingrediente:

  • 500g cartofi Sufleu de cartofi. Reteta sufleu de cartofi
  • 150g cascaval ras
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei,sare,piper si marar verde tocat

Mod de preparare:

Fierbem cartofii in apa cu sare.Ii pasam apoi ii amestecam cu 100g cascaval ras,smantana,galbenusurile ,albusurile spuma si mararul verde tocat.Mixam bine.Adaugam sare si piper. Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia ,deasupra presaram 50g cascaval ras si bagam 20 de minute la cuptor.Intre timp caleste ceapa tocata marunt,adaugi pasta de tomate ,putina apa si amesteci bine. Scoti tava din cuptor si deasupra intinzi uniform ceapa.Mai lasi 10 minute .Mie mi-a cam crescut de la albusurile spuma.Servesti taiat in patrate potrivite.

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sufleu de cartofi.