Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7 oua
- 14 linguri zahar
- 14 linguri faina
- 14 linguri ulei
- 1 praf de copt stins cu zeama de lamaie
- 1 praf de sare
- 2 linguri cacao
- 1/2 pachetel zahar vanilat
- miez de nuca
Mod de preparare:
Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, treptat se adauga zaharul si se bate in continuare pana se obtine o bezea. Se adauga galbenusurile unul cate unul, treptat uleiul si se bate cu telul, avand grija sa nu se lase compozitia. Se adauga praful se copt stins cu zeama de lamaie, vanilie, un praf de sare, miezul de nuca si apoi faina. Compozitia se imparte in doua, o parte va ramane alba, iar cealalta se amesteca cu cacao. Se unge cu ulei o tava, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia alba si deasupra ei pe cea de cacao. Se da la cuptor cam 50 de minute, pana capata o culoare maronie.
Puteti incerca si aceasta reteta de chec cu spuma de visine!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei