12:06, 1 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Vreau sa spun ca m-au atras fursecurile acestea din prima clipa in care le-am vazut si mi-au placut foarte, foarte mult....au avut un mare succes, terminandu-se imediat :) cu siguranta o sa le mai prepar.

Avem nevoie de:

  • 120 g margarina (in retata originala era unt)
  • 80 g zahar
  • 1 ou mare, separat galbensul de albus
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 150g faina
  • 1 praf de sare
  • 1/2 de varf de cutit de praf de copt
  • 100 de grame de nuci usor prajite si tocate marisor
  • dulceata (eu am folosit de visine)

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul, margarina si zaharul vanilat pana devine o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusul (care mie mi s-a spart cand l-am separat de albus). Se amesteca pana se incorporeaza galbenusul apoi se adauga faina si se framanta pana devine un aluat moale.

Citeste si:
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea
Top 6 băuturi pe bază de...

Se bate albusul pana face spuma si din aluat se fac bilute mici de 2 cm diametru care se dau prin albus si apoi prin nucile maruntite. In fiecare biluta se face cate o gaura in care se va pune cate o visina din dulceata (sau alte fructe din dulceata pe care o folositi) si se da la cuptor la 180grade , 15minute, sau pana se rumenesc frumos.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com

Citeste si:
De ce este bine să privim cerul nopții mai des: Lecții despre viață...
De ce este bine să privim...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri