Un delicios cocktail de capsuni pentru zilele calduroase de vara!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 600 ml apa
  • 400 g capsuni
  • 2 linguri de zahar brun
  • 4 frunze de menta
  • 1 lingurita de cuisoare macinate
  • gheata

Mod de preparare:

Spalati capsunile si inlaturati coditele, dupa care le puneti intr-o tava si la congelati cateva ore. Adaugati capsunile si gheata in vasul pentru tocat al blenderului si amestecati. Adaugati apoi apa, zaharul, menta si cuisoarele si amestecati pana obtineti un amesteca omogen. Se serveste rece, decorat cu frunze de menta.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cocktail de capsuni.