Publicat pe 31 Mai 2011 in Retete culinare
Tocanita de ciuperci cu mamaliga- o reteta excelenta pentru intreaga familie.
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg. ciuperci
- 100 g. ceapa
- 100 g. ardei grasi
- 300 g. rosii coapte bine
- 50 ml. ulei
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- boia de ardei
Mod de preparare:
Se taie ceapa fin si se caleste in ulei. Ardeiul se taie cubulete si se adauga peste ceapa. Se adauga o lingurita de boia. Se curata ciupercile de coaja si se taie bucatele, inclusiv coditele. Se pun peste ceapa calita, se amesteca bine si se lasa sa se caleasca impreuna pana ce scade lichidul. cand tocanita este aproape gata se adauga rosiile decojite si taiate in bucatele. Se fierb impreuna cateva minute, dupa care se presara deasupra verdeata spalata si tocata marunt. Se serveste cu mamaliga calda.
Vizionare placuta
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tocanita de ciuperci cu mamaliga.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tocanita de ciuperci cu mamaliga.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare