2 / 6

Negresa cu nuci

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa cu nuci:

  • 150 g unt
  • 200 g zahar,
  • 3 linguri lapte
  • 2-3 linguri cacao
  • miez de nuca
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare negresa cu nuci:

Se pun intr-un vas untul, zaharul, laptele, cacaoa si se fierb pana cand se topeste untul, amestecand continuu. Se opreste focul si se adauga nucile. Se lasa amestecul sa se raceasca bine, apoi se adauga galbenusurile, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, iar la final se incorporeaza usor, albusurile batute spuma.
Se toarna aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si se coace timp de 20-25 minute, la 180 de grade.
Negresa cu nuci se lasa sa se raceasca si se taie dupa preferinta.
Se poate servi ca atare, pudrata cu zahar sau decorata cu ciocolata topita.

Aceasta reteta a fost oferita de blogul truedelights.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri