4 / 6

Reteta de post: cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei

Ingrediente necesare pentru cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:

  • 250 gr cous-cous
  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • putin ulei
  • 1 ceapa verde
  • 250 gr spanac proaspat
  • 1-2 ardei rosii
  • sare

Mod de preparare cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:

Cous-cous-ul l-am pus la calit in tigaie cu uleiul. Nu puneti mult ulei, dar amestecati bine sa se unga bine cous-cous-ul. Tineti-l pe foc pana cand se rumeneste usor. Stingeti cu apa si adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati sa fiarba pana se gateste cous-cous-ul.

Cand s-a fiert cous-cous-ul, adaugati si spanacul taiat fasii, ceapa verde taiata rondele si ardeii rosii. Dar sa nu ii mai tineti pe foc mai mult de 5-10 minute.

 

Pofta buna! :)

Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri