Reteta de post: cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei
Ingrediente necesare pentru cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
250 gr cous-cous
500 gr ciuperci pleurotus
putin ulei
1 ceapa verde
250 gr spanac proaspat
1-2 ardei rosii
sare
Mod de preparare cous-cous cu ciuperci pleurotus, spanac si ardei:
Cous-cous-ul l-am pus la calit in tigaie cu uleiul. Nu puneti mult ulei, dar amestecati bine sa se unga bine cous-cous-ul. Tineti-l pe foc pana cand se rumeneste usor. Stingeti cu apa si adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati sa fiarba pana se gateste cous-cous-ul.
Cand s-a fiert cous-cous-ul, adaugati si spanacul taiat fasii, ceapa verde taiata rondele si ardeii rosii. Dar sa nu ii mai tineti pe foc mai mult de 5-10 minute.