2 / 6

Tocanita de ciuperci Pleurotus

Timp de preparare: 30 minute.

Ingrediente necesare pentru tocanita de ciuperci pleurotus:

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 150 ml ulei
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare tocanita de ciuperci pleurotus:

Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa (foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt. Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muratura. Este o mancare de post buna si hranitoare.

O reteta recomandata de blogul: dulcesarat.blogspot.ro
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri