Spuma de capsuni este grozava pentru zilele insorite de primavara.Simplu si usor de preparat spuma de capsuni este un desert fin,preferat de intreaga familie.

Ingrediente:

Dificultate: redusa

  • 200 g capsuni
  • 1-2 albusuri
  • 200g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • frunze de menta

Mod de preparare:

Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si vanilia si se bate din nou pana se intareste. Capsunile se paseaza cu o furculita si se adauga peste albusul batut spuma. Spuma de capsuni se amesteca cu un tel, prin rasturnare, de cateva ori, pentru a se omogeniza. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa. Spuma de capsuni se da la congelator si se orneaza inainte de servire cu felioare de capsuni, frisca, 1 frunza de menta.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Spuma de capsuni.