O interesanta reteta de pizza cu carne tocata, vin si broccoli.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 aluat dospit
  • 300 g carne tocata mixta
  • 2 linguri ulei (de masline)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri oregano taiat marunt
  • 1 lingurita sare
  • piper macinat proaspat
  • praf de boia de ardei
  • 400 g broccoli (conopida mica) oparit
  • 200 g cascaval ras

Mod de preparare:

Carnea tocata se rumeneste bine in ulei. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se adauga la carnea tocata. Se adauga pasta de tomate si se stinge cu vin alb. Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute. Se adauga oregano si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se intinde aluatul. Se oparesc rosiile, se cojesc si se taie felii, apoi se impart uniform pe aluat mpreuna cu broccoli. Se toarna sosul de carne tocata deasupra. Se presara compozitia cu cascaval si se pune la cuptor pentru 20-25 de minute.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Pizza "Mamma Lucia".