Pentru cantitate de rulouri de pe platou, am folosit 2 piepti de pui, o bucata de bacon de cam 150-200 de grame, cascaval ~100 de grame, sare, piper, boia, chimen, marar si scobitori. Puiul l-am taiat bucati si l-am batut bine (invelit in folie transparenta) pana cand s-a subtiat considerabil - mai putin de jumatate de centimetru. Am condimentat carnea cu sare, piper si boia si am taiat apoi bucatile rezultate pentru a obtine niste fasii subtiri, late de vreo 10 cm.
Baconul l-am taiat fasiute subtiri, iar cascavalul betisoare lungi de vreo 10 cm. Pe fiecare bbucata de carne am pus 2-3 fasii de bacon, un betisor de cascaval si putin chimen. Am rulat si am fixat ruloul cu cateva scobitori. Am repetat procedura pentru fiecare bucata de carne. Am pus toate rulourile la cuptor, intr-o tava pe hartie de copt, pentru vreo 45 de minute la 175 de grade.
Dupa ce s-au facut, le-am lasat sa se raceasca un pic, am scos scobitorile si le-am taiat in bucati mici, de pana intr-un centimetru latime. Le-am asezat pe platou si stropit cu putin marar uscat.
Sunt foarte bune si calde, dar si reci.
Enjoy!
Pe blogul Oanei Savu puteti descoperi mai multe retete delicioase
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie