O reteta interesanta de paste cu bacon si varza rosie

Azi va prezint o reteta de paste si cred ca o sa ziceti: "oare asta numai paste si orez stie sa faca?" :), ei bine, nu e chiar asa, prepar intr-adevar des paste si orez pentru ca sunt destul de usor si repede de preparat, iar cand ajung dupa amiaza de la serviciu am o foame care nu se lasa asteptata prea mult :).
Dar cum era o zicala in popor: "vorba multa, saracia omului" sa trec la prezentarea pastelor mele, poate un pic mai neconventionale, si cred ca o sa ziceti..."paste cu varza?". Si eu m-am gandit nitzel inainte si am zis "why not..." si am pus, iar rezultatul a fost surprinzator de bun.


Merita sa incercati, dar de preferat cu varza rosie ca e mai dulceaga si nu are aroma asa puternica ca si la varza alba.
Ca si paste am folosit niste "tubulete", dar mai indicat ar fi fost niste penne sau spaghetti, important e ce aveti prin dulap, niste bacon taiat fidelute, o mana de varza rosie tocata, usturoi si ceapa tocate marunt, sare, piper, iar ca si ierburi puteti pune patrunjel sau marar proaspat daca aveti, eu m-am limitat la busuioc si cimbru uscat.
Prima data am pus pastele la fiert, am incins tigaia cu un strop de ulei si am aruncat ceapa, usturoiul si un pic de ardei iute tocat fin,
am adaugat si baconul si varza rosie, peste care varsam pastele scurse in prealabil, sotam bine, asezonam si mai lasam un minut.
Le-am asezat pe o farfurie intinsa si am mai rupt si cateva feliute de Brie peste ele cat erau fierbinti ca sa se topeasca. Et voila!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri