Letters Bar te invita duminica, 8 Mai sa te bucuri de o masa delicioasa realizata in stil autentic nemtesc. Intre orele 12.00 și 20.00 in locația Letters Bar de pe Calea Plevnei, nr 27, puteți savura un meniu nemțesc complet la prețul de numai 33 de lei.

“Ma bucura extrem de tare faptul ca initiativa noastra de a aduce in Romania un concept culinar inedit se bucura de succes si sunt incantat ca romanii au reactionat pozitiv la propunerile noastre. De aceea vom continua sa le aducem bucurestenilor delicii culinare pe care nu au ocazia foarte des sa le incerce.”, a declarat Calin Voicu, managing partner Letters Bar.

Ineditul meniu din aceasta duminica este compus din trei feluri de mancare, ca si aperitiv bucatarul a pregatit Sparanghel alb cu sos hollandaise, la felul principal delicioasa Friptura marinata (Sauerbraten) cu galusti de cartofi (Kartoffelkloesse) si varza rosie iar ca desert, bucatarul a considerat ca fiind cea mai potrivita celebra Budinca de fructe de padure (Rote grutze) servita cu sos de vanilie.

Letters Bar organizeaza din luna Aprilie a acestui an evenimente culinare deosebite inspirate dupa retete culese din diverse colturi ale globului. Pana acum mentionam succesul deliciilor culinare indiene si a specialitayilor nordice, ce au impresionat pana si pe cei mai pretentiosi clienti care le-au incercat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Pentru a putea gusta din deliciosul meniu de duminica, va rugam sa faceti o rezervare pana joi, 5 Mai la unul dintre numerele de telefon: 031.434.8074 sau 0751.162.222 iar pentru mai multe detalii va invitam sa accesati web site-ul www.lettersconcept.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri