Dificultate: redusa
Ingrediente:
500 g salata verde
400 g piept de pui dezosat
1 ardei gras rosu
2 linguri unt
6 fire de ceapa verde
100 g masline negre
1 lingura capere
2 lingurite mustar cu hrean
4 linguri ulei de masline
1 lingura coaja rasa de lamaie
2 linguri zeama de lamaie
sare
piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fasii lungi si inguste, se sareaza, se pipereaza si se prajeste 7 minute,
uniform, in untul incins. Se scoate pe hartie absorbanta si se lasa sa se raceasca. Salata verde se curata si se spala bine, apoi se rupe cu mana bucati mari, care se pun pe un platou. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie fasii lungi, care se pun peste salata, impreuna cu ceapa verde, curatata, spalata si taiata
rondele
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară