Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6-8 felii limba
- 1 ceapa de marime mijlocie
- 50-100 ml untdelemn
- 1 foaie de dafin
- 25 g faina
- 100 ml vin
- 150 ml suc de rosii
- 30 masline
- 3-4 felii de lamaie fara coaja alba
- 10 boabe de piper
- o lingurita rasa de mustar
- 1/4 l supa in care a fiert limba
Mod de preparare:
Ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste in ulei, un minut. Se stinge cu sucul de rosii, frecat cu faina si cu supa rece si se adauga toate celelalte ingrediente, inclusiv limba. Cratita se introduce in cuptor, unde se lasa 30 minute, ca sa fiarba maslinele si sa se ridice untdelemnul. Sosul nu trebuie sa fie prea gros, deoarece cind se raceste se mai ingroasa; daca este nevoie se mai dilueaza cu putina supa sau suc de rosii. Sare se pune numai cand se raceste,daca mai este necesar (au fost si maslinele sarate). Se serveste rece ca fel intai.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară