Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6-8 felii limba
- 1 ceapa de marime mijlocie
- 50-100 ml untdelemn
- 1 foaie de dafin
- 25 g faina
- 100 ml vin
- 150 ml suc de rosii
- 30 masline
- 3-4 felii de lamaie fara coaja alba
- 10 boabe de piper
- o lingurita rasa de mustar
- 1/4 l supa in care a fiert limba
Mod de preparare:
Ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste in ulei, un minut. Se stinge cu sucul de rosii, frecat cu faina si cu supa rece si se adauga toate celelalte ingrediente, inclusiv limba. Cratita se introduce in cuptor, unde se lasa 30 minute, ca sa fiarba maslinele si sa se ridice untdelemnul. Sosul nu trebuie sa fie prea gros, deoarece cind se raceste se mai ingroasa; daca este nevoie se mai dilueaza cu putina supa sau suc de rosii. Sare se pune numai cand se raceste,daca mai este necesar (au fost si maslinele sarate). Se serveste rece ca fel intai.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie