Avem nevoie de:
- 200 g unt
- 200g zahar pudra
- 140g lapte praf
- 2 plicuri zahar vanilat
- 6 linguri nuca cocos
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga laptele praf si apoi se adauga 4 linguri nuca de cocos si zaharul vanilat. Se framanta bine apoi se fac bilute care se tavalesc prin restul de nuca de cocos. Se dau la frigider pentru a se intarii. In interior se pot adauga stafide, alune, migdale, dar eu le-am facut simple.
Mai multe retete interesante si gustoase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana