Ingrediente:
- 5 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri pesmet
- putina sare
Sirop:
- 1 pahar cu apa
- 150g zahar
- 2 linguri rom
Ornat:
- frisca si jeleu rosu
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma.
Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic. Cand sunt gata se scot si se introduc in sirop.Se taie in doua si se orneaza cu frisca.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară