Ingrediente:
- 5 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri pesmet
- putina sare
Sirop:
- 1 pahar cu apa
- 150g zahar
- 2 linguri rom
Ornat:
- frisca si jeleu rosu
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma.
Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic. Cand sunt gata se scot si se introduc in sirop.Se taie in doua si se orneaza cu frisca.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!