Ingrediente:
- 5 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri pesmet
- putina sare
Sirop:
- 1 pahar cu apa
- 150g zahar
- 2 linguri rom
Ornat:
- frisca si jeleu rosu
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma.
Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic. Cand sunt gata se scot si se introduc in sirop.Se taie in doua si se orneaza cu frisca.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei