Prepara acest aperitiv de ciuperci in aluat de bere. Ciupercile in aluat de bere sunt simplu de preparat si foarte crocante.

Dificultate:redusa

Ingrediente:

  • 600 g ciuperci
  • 200 g bere
  • 100 g faina
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare:

Ciupercile se curata de coaja. Faina sa pune intr-un caston adanc. Se pune un varf de sare, se sparge oul, se alege albusul de galbenus, albusul se bate spuma si se adauga peste faina. Se amesteca totul cu un tel si se adauga treptat berea. La final se adauga uleiul. Cipercile se inmoaie in aluatul preparat si se prajesc in ulei sau se dau la cuptor.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciuperci in aluat de bere.