Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 600 g ciuperci
- 200 g bere
- 100 g faina
- 1 ou
- 1 lingura ulei
- sare
Mod de preparare:
Ciupercile se curata de coaja. Faina sa pune intr-un caston adanc. Se pune un varf de sare, se sparge oul, se alege albusul de galbenus, albusul se bate spuma si se adauga peste faina. Se amesteca totul cu un tel si se adauga treptat berea. La final se adauga uleiul. Cipercile se inmoaie in aluatul preparat si se prajesc in ulei sau se dau la cuptor.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.