Ingrediente:
- 1 cartof dulce, dat pe razatoarea mare
- 3 fire de ceapa verde, tocate
- 1 cutie mica de germeni de soia (se gasesc la Auchan/Cora)
- 2 oua
- 2 linguri lapte
- 3 linguri faina
Mod de preparare:
Se separa ouale si se bat galbenusurile cu laptele si faina + un praf de sare, si apoi se amesteca cu legumele. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor in restul compozitiei. Se prajesc in putin ulei incins, cate 3-4 minute pe fiecare parte, pana devin aurii, si asta-i tot!
Tot ce le mai lipseste e un dipping sauce facut din 2 linguri de sos de soia, 2 de sos dulce-acrisor si una de otet de orez. Bun, bun, bun!
Sayonara :D
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse