Ingrediente:
- 1 cartof dulce, dat pe razatoarea mare
- 3 fire de ceapa verde, tocate
- 1 cutie mica de germeni de soia (se gasesc la Auchan/Cora)
- 2 oua
- 2 linguri lapte
- 3 linguri faina
Mod de preparare:
Se separa ouale si se bat galbenusurile cu laptele si faina + un praf de sare, si apoi se amesteca cu legumele. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza usor in restul compozitiei. Se prajesc in putin ulei incins, cate 3-4 minute pe fiecare parte, pana devin aurii, si asta-i tot!
Tot ce le mai lipseste e un dipping sauce facut din 2 linguri de sos de soia, 2 de sos dulce-acrisor si una de otet de orez. Bun, bun, bun!
Sayonara :D
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?