ghid pentru o viaţă împlinită

Mancaruri de post

slide-ul 1 / 5
Mancaruri de post: Tocana de ceapa

Tocana de ceapa

Ingrediente necesare pentru reteta tocana de ceapa:

  • 6 cepe mari, curatate si taiate felii mai groscioare
  • 3 linguri untdelemn
  • 3 catei de usturoi
  • un morcov
  • 1/2 lingurita boia
  • 2 linguri pasta de rosii
  • o lingurita de otet
  • o lingurita de zahar
  • o legatura de marar

Mod de preparare tocana de ceapa:

Ceapa laolalta cu boia, usturoiul si morcovul se prajesc in untdelemn (ulei) pana cand ceapa devine transparenta. Este momentul sa adaugam si pasta de rosii, otetul, zaharul, amestecam des sa nu se arda, dam si focul incet. Lasam 10 minute sa sfaraie molcom somnoros dupa care adaugam si mararul tocat. AMestecam…Gata.
Iete, simplu ca buna ziua!

Pentru a descoperi si alte retete interesante, accesati blogul: casutalaurei.blogspot.com

Voteaza reteta:

Scor: 4.5 din 6 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mancaruri de post.