1 / 6

Tocana de ceapa

 Ingrediente necesare pentru reteta tocana de ceapa:

  • 6 cepe mari, curatate si taiate felii mai groscioare
  • 3 linguri untdelemn
  • 3 catei de usturoi
  • un morcov
  • 1/2 lingurita boia
  • 2 linguri pasta de rosii
  • o lingurita de otet
  • o lingurita de zahar
  • o legatura de marar

Mod de preparare tocana de ceapa:

Ceapa laolalta cu boia, usturoiul si morcovul se prajesc in untdelemn (ulei) pana cand ceapa devine transparenta. Este momentul sa adaugam si pasta de rosii, otetul, zaharul, amestecam des sa nu se arda, dam si focul incet. Lasam 10 minute sa sfaraie molcom somnoros dupa care adaugam si mararul tocat. AMestecam…Gata.
Iete, simplu ca buna ziua!

Pentru a descoperi si alte retete interesante, accesati blogul: casutalaurei.blogspot.com

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri