Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita mustar
- 3 lingurite otet
- 1/4 ceasca ulei de masline
- sare si piper, dupa gust
- 6 cesti orez fiert
- 1 castravete
- 300 g rosii cherry
- 1/3 ceasca stafide galbene
- 1ceapa
- 3 lingurite frunze de menta, maruntite
Mod de preparare:
Castravetele se curata de coaja, dupa care se taie feliute. Rosiile si ceapa desfacuta in foi se coc. Pisati usturoiul intr-un vas. Adaugati mustarul si otetul si amestecati pana la omogenizare. Adaugati putin cate putin uleiul de masline si amestecati pana devine o pasta. Adaugati sare si piper, dupa gust. In vas, adaugati orezul fiert, castravetii, rosiile, ceapa si stafidele, amestecand, apoi puneti frunzele de menta in salata.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!