Ingrediente:
- 3 capatini de broccoli crud taiat
- 1 ceapa alba mare si dulce(se poate si ceapa rosie)
- 250 grame sunca(de pui,porc,curca)eu am prestat-o cu sunca de curcan.
- 4 linguri ulei de masline
- piper,sare in caz ca sunca nu e sarata
Mod de preparare:
Am taiat ceapa marunt,si-am adaugat-o peste broccoli(se amesteca foarte bine inpreuna)Se lasa peste noapte intr-un loc foarte rece(eu am lasat-o acoperita bine la frigider) cu ceapa. Totul amestecam bine,si lasam la frigider
A doua zi,punem o cratita pe foc,adaugam ulei de masline,si prajim binisor sunca taiata maruntel. Dupa ce sunca se prajeste bine,adaugam toata compozitia cu ulei cu tot peste broccoli.Lasam totul la rece cel putin 30 minute.
Dupa racire adaugam 2-3 linguri pline cu maioneza de casa,in care am adaugat 1 lingura de smintina,si o lingurita suc lamaie.
Se da la rece,si se serveste a 2 zi.
ENJOY!
Mai multe retete gusoate puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei