Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
- 1 pachet de wafe
- 100 ml cafea tare
- 3 lingurite de zahar
- 3-4 linguri crema de cacao
- 2 linguri mascarpone
- 2 vanilii
- 1 lingura zahar pudra
- boboite de rodii(de la 1/2 fruct de rodie)
- 1 fruct kiwi.
Mod de preparare:
Incepem cu pregatirea cafelei pt insiropat la care adaugam 1 plic zahar vanilat si cele 3 lingurite de zahar, apoi o lasam sa se raceasca. Continuam cu prepararea cremei din mascarpone. Se amesteca bine 2 linguri de mascarpone cu 1 plic zahar de vanilie si 1 lingura de zahar pudra. Urmeaza montarea mini-tortuletelor: pe un platou asezam cate o bucata de wafe, o insiropam usor, intindem un strat de crema de cacao, punem o alta bucata de wafe, o insiropam, o ungem cu creama de cacao, apoi asezam a treia bucata de wafe peste care intindem un strat de crema din mascarpone. Cu furculita trasam linii in lungimea si latimea mini-tortuletului, apoi dupa imaginatie decoram cu perlute de rodii si cu felii de kiwi.
Pe blogul dulcesarat.blogspot.com puteti gasi mai multe retete delicioase
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei