Un aperitiv usor de preparat

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

  • 6 oua
  • o cutie pate de ficat de rata sau pasare
  • o legatura de marar
  • o lingura de smantana
  • 10 g unt
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pun ouale la fiert cam 10 minutele. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece cateva minute, pentru a se curata mai usor. Se decojesc ouale, se taie in jumatati si se scot galbenusurile.

Separat, intr-un bol se pun galbenusurile, pateul, sarea, piperul, smantana, mustarul si mararul tocat marunt. Se amesteca cu blenderul pana se obtine o pasta cremoasa.

Se umplu albusurile cu crema obtinuta si se tin in frigider cateva minute.

Se pot orna cu frunzulite de patrunjel, maslinute taiate, gogosari sau castreveti acri.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Oua umplute.