Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 6 oua
- o cutie pate de ficat de rata sau pasare
- o legatura de marar
- o lingura de smantana
- 10 g unt
- 2 linguri de mustar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun ouale la fiert cam 10 minutele. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece cateva minute, pentru a se curata mai usor. Se decojesc ouale, se taie in jumatati si se scot galbenusurile.
Separat, intr-un bol se pun galbenusurile, pateul, sarea, piperul, smantana, mustarul si mararul tocat marunt. Se amesteca cu blenderul pana se obtine o pasta cremoasa.
Se umplu albusurile cu crema obtinuta si se tin in frigider cateva minute.
Se pot orna cu frunzulite de patrunjel, maslinute taiate, gogosari sau castreveti acri.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei