Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 6 oua
- o cutie pate de ficat de rata sau pasare
- o legatura de marar
- o lingura de smantana
- 10 g unt
- 2 linguri de mustar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun ouale la fiert cam 10 minutele. Dupa ce s-au fiert se pun in apa rece cateva minute, pentru a se curata mai usor. Se decojesc ouale, se taie in jumatati si se scot galbenusurile.
Separat, intr-un bol se pun galbenusurile, pateul, sarea, piperul, smantana, mustarul si mararul tocat marunt. Se amesteca cu blenderul pana se obtine o pasta cremoasa.
Se umplu albusurile cu crema obtinuta si se tin in frigider cateva minute.
Se pot orna cu frunzulite de patrunjel, maslinute taiate, gogosari sau castreveti acri.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie