O specialitate care nu ar trebui sa-ti lipseasca de la masa.

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 150 g ciuperci
  • 150 g ceapa
  • 2 lingurite curry
  • 1 lingurita de miere
  • 1kg faina integrala
  • 1 lingura sare
  • 40 g drojdie
  • 600 ml apa calduta

Mod de preparare:

Se face un aluat din faina integrala, sare, drojdie si apa calduta. Se adauga ciupercile taiate, ceapa tocata, curry si mierea. Se framanta cam 10 minute, dupa care se lasa la dospit, o ora. Se cresteaza putin pe mijloc, apoi se baga in cuptorul incins cam o ora. Pe deasupra puteti presara mac sau susan.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Paine de casa cu ciuperci.