Desert delicat de iarna

Ingrediente:

  • 2 foi mari de aluat foietaj
  • 25 g nuci prajite
  • 2 mere
  • 85 g zahar brun
  • 25 g unt
  • scortisoara
  • susan sau mac, pentru decor

Mod de preparare:

Se incalzesc intr-o oala untul si zaharul. Se adauga merele curatate de coaja si scortisoara. Se lasa pe foc 5-10 minute pana se inmoaie. Se adauga nucile prajite si tocate. Se taie in jumatate foile de aluat. Se ung cu unt topit, se imparte umplutura de mere intre ele, apoi se ruleaza fiecare fasie. Rulourile se ung din nou cu unt si se dau la cuptor la 200 g C timp de 20 de minute. Se presara susan sau mac.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Strudel cu mere si nuci.

Retete culinare similare