Ingrediente:
- 2 foi mari de aluat foietaj
- 25 g nuci prajite
- 2 mere
- 85 g zahar brun
- 25 g unt
- scortisoara
- susan sau mac, pentru decor
Mod de preparare:
Se incalzesc intr-o oala untul si zaharul. Se adauga merele curatate de coaja si scortisoara. Se lasa pe foc 5-10 minute pana se inmoaie. Se adauga nucile prajite si tocate. Se taie in jumatate foile de aluat. Se ung cu unt topit, se imparte umplutura de mere intre ele, apoi se ruleaza fiecare fasie. Rulourile se ung din nou cu unt si se dau la cuptor la 200 g C timp de 20 de minute. Se presara susan sau mac.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă