O reteta cu sparanghel, o adevarata delicatesa culinara.

Timp de preparare: 15 minute

Ingrediente:

  • 1 legatura de sparanghel, aprox 250 g
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura de capere
  • 4 felii de paine taraneasca, prajite
  • parmezan ras

Mod de preparare:

Se fierbe sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin, aprox 3-4 minute. Se amesteca cu untul, otetul si caperele, sare si piper. Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras pe deasupra.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sparanghel cu unt, capere si otet balsamic.