Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente:
- 1 legatura de sparanghel, aprox 250 g
- 1 lingurita de unt
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura de capere
- 4 felii de paine taraneasca, prajite
- parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierbe sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin, aprox 3-4 minute. Se amesteca cu untul, otetul si caperele, sare si piper. Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie