Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cutii ton in ulei sau orice alt tip de peste doriti
- 400 de grame cartofi fierti
- 350 de grame rosii
- 2 oua
- 1 praz sau 2 cepe
- Sare
- Maioneza dupa gust
Pentru decor:
- 3 albusuri fierte
- Masline fara samburi
- Verdeata
Mod de preparare:
Se scurge pestele de ulei si se marunteste cu furculita. Rosiile se taie cuburi mici. Cartofii si ouale fierte se dau pe razatoarea mica. Ceapa se taie marunt.
Amestecam pestele, cartofii, rosiile, ouale, ceapa si se potriveste cu sare.
Se adauga maioneza si amestecam pana la omogenizare. Se decoreaza salata dupa imaginatia fiecaruia. Am asezat salata pe platou, pe care l-am decorat cu verdeata dar se poate si cu salata verde, sub forma de minge, am dat pe razatoare albusurile fierte si le-am intins uniform peste salata. Maslinele le-am taiat fasii fine si le-am asezat in forma de pentagon.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie