Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cutii ton in ulei sau orice alt tip de peste doriti
- 400 de grame cartofi fierti
- 350 de grame rosii
- 2 oua
- 1 praz sau 2 cepe
- Sare
- Maioneza dupa gust
Pentru decor:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

- 3 albusuri fierte
- Masline fara samburi
- Verdeata
Mod de preparare:
Se scurge pestele de ulei si se marunteste cu furculita. Rosiile se taie cuburi mici. Cartofii si ouale fierte se dau pe razatoarea mica. Ceapa se taie marunt.
Amestecam pestele, cartofii, rosiile, ouale, ceapa si se potriveste cu sare.
Se adauga maioneza si amestecam pana la omogenizare. Se decoreaza salata dupa imaginatia fiecaruia. Am asezat salata pe platou, pe care l-am decorat cu verdeata dar se poate si cu salata verde, sub forma de minge, am dat pe razatoare albusurile fierte si le-am intins uniform peste salata. Maslinele le-am taiat fasii fine si le-am asezat in forma de pentagon.
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?