Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 portocala
- 150 g zahar
- 150 g unt
- 2 lingurite zahar vanilat
- 3 oua
- 2 lingurite praf de copt
- 250 g faina
Mod de preparare:
Portocala se rade de coaja. Apoi se stoarce sucul (ar trebui sa rezulte intre 50-70 ml suc). Untul se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga: ouale, sucul si coaja de portocala, faina amestecata cu praful de copt si se amesteca. Ungem formele de briose cu unt. Asezam aluatul in forme, astfel incat sa ocupe 2/3 din forma. Se coc in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 20 de minute. Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri