Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
- 1 portocala
- 150 g zahar
- 150 g unt
- 2 lingurite zahar vanilat
- 3 oua
- 2 lingurite praf de copt
- 250 g faina
Mod de preparare:
Portocala se rade de coaja. Apoi se stoarce sucul (ar trebui sa rezulte intre 50-70 ml suc). Untul se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga: ouale, sucul si coaja de portocala, faina amestecata cu praful de copt si se amesteca. Ungem formele de briose cu unt. Asezam aluatul in forme, astfel incat sa ocupe 2/3 din forma. Se coc in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, 20 de minute. Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?