Timp de preparare: 55 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300g sparanghel
- 40 g.unt,
- 1ceapa medie
- 4 dl. supa de legume,(poate fi si din cubulet),
- 30g.migdale feliate,
- 2 cesti de lapte
- 40g. faina,
- frunze de telina verde,
- sare,
- 1/2 lingurita cimbru,
- piper alb macinat;
Mod de preparare:
1.Se spala sparanghelul, se taie 2 cm.din fiecare bucata(varfurile) si se pun la fiert in apa cu sare. Resturile de sparanghel se toaca marunt si se fierb in supa. Cand sunt bine fierte, se paseaza manual sau cu mixerul(blenderul).
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...

2.Puneti migdalele uscate la prajit, la foc mediu. Cand s-au prajit, lasa-ti-le sa se raceasca si apoi le taiati pe jumatate.
3.Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga ceapa. Se adauga treptat faina, amestecand in continuu.Fierbeti timp de doua-trei minute pana se ingroasa, amestecati cu piureul, adaugati sare, piper si lapte. Se serveste fierbinte cu garnitura de sparanghel si migdale feliate.Insotim supa cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Marinela Elena Filip (marispsy)
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?