ghid pentru o viaţă împlinită

Rulada cu budinca sau gem

O reteta foarte ieftina si rapid de facut

Timp de preparare: 10 minute - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 oua,
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • esenta de rom
  • ca umplutura poate fi budinca, gem sau ce ai pe acasa

Mod de preparare:
Separi galbenusurile de albusuri, bati bine albusul pana se tine de tel adaugi zaharul si esenta de rom bati bine pana sa dizolvat zaharul. Adaugi galbenusurile mai amesteci de 2-3 ori sa se incorporeze si galbenusul dupa care adaugi faina. In prealabil dai foc la cuptor, rastorni compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina o dai la cuptor pentru 10 minute. Pana sa scoti rulada de la cuptor uzi un prosop de bucatarie pentru a rasturna rulada pe el pentru a nu se intari si a se rula mai usor. Faci umplutura fie cu gem, fie cu budinca o rulezi imediat si o lasi sa se raceasca, o poti orna daca vrei cu frisca, glazura de ciocolata sau o poti servi si asa cum este pentru ca ea se va rumeni deasupra in timpul coacerii si este frumoasa si asa. SA AVETI POFTA!

O reteta propusa de: CRISTINA IULIANA ROSOCHA (cristy_78)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada cu budinca sau gem.

Retete culinare similare



rulada (1 comentariu, 492 vizualizari)
poti pune si o banana peste crema,la margine si sa o rulezi apoi.....