Timp de preparare: 10 minute - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua,
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri de faina
- esenta de rom
- ca umplutura poate fi budinca, gem sau ce ai pe acasa
Separi galbenusurile de albusuri, bati bine albusul pana se tine de tel adaugi zaharul si esenta de rom bati bine pana sa dizolvat zaharul. Adaugi galbenusurile mai amesteci de 2-3 ori sa se incorporeze si galbenusul dupa care adaugi faina. In prealabil dai foc la cuptor, rastorni compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina o dai la cuptor pentru 10 minute. Pana sa scoti rulada de la cuptor uzi un prosop de bucatarie pentru a rasturna rulada pe el pentru a nu se intari si a se rula mai usor. Faci umplutura fie cu gem, fie cu budinca o rulezi imediat si o lasi sa se raceasca, o poti orna daca vrei cu frisca, glazura de ciocolata sau o poti servi si asa cum este pentru ca ea se va rumeni deasupra in timpul coacerii si este frumoasa si asa. SA AVETI POFTA!
O reteta propusa de: CRISTINA IULIANA ROSOCHA (cristy_78)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei