Timp de preparare: 2 ore - min
Ingrediente:
- o stiuca in jur de 2 kg,
- 2 oua,
- ulei 2-3 linguri,
- usturoi,
- sare,
- piper,
- cimbru,
- busuioc,
- patrunjel verde dupa gust.
Mod de preparare:
Se curata stiuca de solzi, se taie capul, se scot intestinele. Se desprinde pielea de pe carne; carnea se desprinde de pe os, dupa care se toaca la masina de tocat ; se amesteca carnea cu oua si condimente si se umple pielea stiucii. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor 40-50 min. pana capata o culoare aurie. Se pot pune in tava cartofi, ciuperci sau alte legume ,dupa preferinte. POFTA MARE!
O reteta propusa de: mioara g (mymya)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie