Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Blat: 7 albusuri, 250 gr zahar, 100 gr nuca cocos, 5 linguri faina, 1 praf copt, zeama de lamaie.
- Crema: 7 galbenusuri, 7 linguri zahar, 5 linguri faina, 400 ml lapte, 200 gr unt, 1 fiola esenta vanilie
- Pentru decor: 30 gr nuca cocos
Mod de preparare:
Blat: Albusurile se bat spuma tare, se pune zaharul si se bat in continuu pana se topeste zaharul. Se adauga 100 gr nuca cocos , faina si praful se copt stins cu zeama de lamaie. Se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie.Crema: Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga faina, laptele si esenta de vanilie. Se fierbe pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se adauga untul.
Crema se intinde deasupra blatului, se presara nuca de cocos si se da la rece.
O reteta propusa de: alina lioveanu (alina_lioveanu)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”