Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Blat: 7 albusuri, 250 gr zahar, 100 gr nuca cocos, 5 linguri faina, 1 praf copt, zeama de lamaie.
- Crema: 7 galbenusuri, 7 linguri zahar, 5 linguri faina, 400 ml lapte, 200 gr unt, 1 fiola esenta vanilie
- Pentru decor: 30 gr nuca cocos
Mod de preparare:
Blat: Albusurile se bat spuma tare, se pune zaharul si se bat in continuu pana se topeste zaharul. Se adauga 100 gr nuca cocos , faina si praful se copt stins cu zeama de lamaie. Se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie.Crema: Galbenusurile se freaca cu zaharul. Se adauga faina, laptele si esenta de vanilie. Se fierbe pe aburi pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit se adauga untul.
Crema se intinde deasupra blatului, se presara nuca de cocos si se da la rece.
O reteta propusa de: alina lioveanu (alina_lioveanu)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară