Timp de preparare: 1 - ora
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 oua
- 15 lg zahar
- 15 lg ulei
- 15 lg lapte
- 15 lg faina
- 1 lg cacao
- 3/4 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat si o esenta de vanilie
Pentru umplutura
- 700 g branza de vaca
- 7 lg zahar
- 3 oua
- 3 lg rase faina
- 2 lg gris
- 1/4 plic praf de copt
- coaja de lamaie
Mod de preparare:
Se bat ouale intregi cu mixerul dupa care se incepe adaugarea zaharului, pe rand adaugam laptele, uleiul, faina, praful de copt si aromele, lingura de cacao( merge si 2-3 lg). Pentru compozitia de branza: se amesteca toate ingredientele cu mixerul pana se omogenizeaza in tava unsa si tapetata cu faina , (sau doar hartie de copt) se pune jumatate din compozitia de chec dupa care incet asezam si umplutura de branza, nivelam cu grija peste adaugam si cealalta jumatate din compozitia de chec intindem uniform si dam la cuptor pana trece testul scobitoriiO reteta propusa de: ionela toader (one)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă