Timp de preparare: 1 - ora
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 oua
- 15 lg zahar
- 15 lg ulei
- 15 lg lapte
- 15 lg faina
- 1 lg cacao
- 3/4 plic praf de copt
- 1 plic zahar vanilat si o esenta de vanilie
Pentru umplutura
- 700 g branza de vaca
- 7 lg zahar
- 3 oua
- 3 lg rase faina
- 2 lg gris
- 1/4 plic praf de copt
- coaja de lamaie
Mod de preparare:
Se bat ouale intregi cu mixerul dupa care se incepe adaugarea zaharului, pe rand adaugam laptele, uleiul, faina, praful de copt si aromele, lingura de cacao( merge si 2-3 lg). Pentru compozitia de branza: se amesteca toate ingredientele cu mixerul pana se omogenizeaza in tava unsa si tapetata cu faina , (sau doar hartie de copt) se pune jumatate din compozitia de chec dupa care incet asezam si umplutura de branza, nivelam cu grija peste adaugam si cealalta jumatate din compozitia de chec intindem uniform si dam la cuptor pana trece testul scobitoriiO reteta propusa de: ionela toader (one)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară