Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g biscuiti fragezi
- 125 g unt
- 250 g crema de ciocolata Finetti
- esenta vanilie sau rom
- 400 g iaurt gras
- 150 g zahar pudra vanilat
- un plic de gelatina
- 800 g capsuni
Mod de preparare:
Biscuitii se maruntesc fin prin masina de tocat sau robot, apoi se amesteca bine cu untul topit amestecat cu ciocolata si esenta. Se pune o folie de celofan intr-o forma mai inalta si turnam amestecul de biscuiti, presand usor, pana tasam toata suprafata, apoi punem deasupra capsuni intregi.
Se mixeaza iaurtul cu zaharul pudra vanilat apoi turnam in fir subtire, gelatina pe care am dizolvat-o in apa rece apoi am topit-o la bain -marie. Acest amestec se toarna peste capsunile din forma, se lasa cam 10 minute la frigider apoi se decoreaza cu feliute subtiri de capsuni, infipte usor in crema. Se da la rece aproxim. 2-3 ore. Un deliciu!!!!
O reteta propusa de: dariamaria Mihaela Dumitrana (mykyduta)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei