- 500 gr. fasole verde
- 30 gr. unt
- 50 gr. branza de vaca
- 3 fileuri de jambon - hamon
- sare, piper, un catel de usturoi.
Mod de preparare:
Se pune fasolea spalata si curatata intr-o tavita (sunt in comert tavite din folie de aluminiu de unica folosinta, practice si usoare), putina apa, sare, piper, usturoi si deasupra untul taiat bucati, se acopera si se da la cuptor pentru 45 de minute.
Inainte cu 10 minute de a fi gata se pune branza deasupra si hamonul peste.
E o reteta simpla, sanatoasa si gustoasa.
Ii multumim cititoarei noastre Felicia Pascu pentru reteta minunata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.