Fasole verde cu hamon
- 500 gr. fasole verde
- 30 gr. unt
- 50 gr. branza de vaca
- 3 fileuri de jambon - hamon
- sare, piper, un catel de usturoi.
Mod de preparare:
Se pune fasolea spalata si curatata intr-o tavita (sunt in comert tavite din folie de aluminiu de unica folosinta, practice si usoare), putina apa, sare, piper, usturoi si deasupra untul taiat bucati, se acopera si se da la cuptor pentru 45 de minute.
Inainte cu 10 minute de a fi gata se pune branza deasupra si hamonul peste.
E o reteta simpla, sanatoasa si gustoasa.
Ii multumim cititoarei noastre Felicia Pascu pentru reteta minunata.
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- arta culinara
- fasole verde
- hamon
- ingrediente
- preparare
- reteta cu hamon

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei