12:06, 22 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

O senzatie pentru o masa festiva

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 de minute + 60 minute asteptare

Dificultate: ridicata

Ingrediente:

Citeste si:
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...
Calatorie gastronomica: 12...
  • 250 g telemea de oi,
  • 2 linguri cu smantana,
  • 4 oua fierte tari,
  • un ou crud,
  • 150 ml ulei,
  • un praf de sare,
  • un praf de piper macinat(eu am folosit piper cu gust de lamaie)
  • 300 g legume fierte(congelate, eu am folosit mazare, porumb, ardei rosu, morcov),
  • o legatura de marar verde,
  • un plic de gelatina granulata(10 g)


Mod de preparare:
1.Legumele congelate se fierb bine cateva minute in apa cu sare, apoi se scurg bine intr-o sita. Se da branza prin razatoare apoi se freaca cu doua linguri de smantana pana obtinem o crema omogena in care adaugam maioneza preparata dintr-un galbenus crud si unul fiert frecate bine cu un praf de sare si ulei, piper si putin marar verde tocat marunt dupa gust. Se topeste gelatina in putina apa rece apoi la bain marie, fara sa fiarba, se lasa sa se racoreasca apoi se adauga in crema de branza, se amesteca bine si se adauga si legumele fierte, racite si scurse bine de apa.

Citeste si:
Sfaturi utile ca să nu vă îngrășați în vacanța de Paște și 1 Mai
Sfaturi utile ca să nu vă...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri