Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 55 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7 oua,
- 14 linguri zahar,
- 14 linguri faina,
- 14 linguri ulei,
- 1 praf copt stins cu zeama de lamaie,
- 1 praf sare,
- 2 linguri de cacao,
- 1/2 pachetel zahar vanilat.
Mod de preparare:
Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma pana se tin de telul mixerului adaugi pe rand, cele 14 linguri de zahar si bati in continuare pana obtii o bezea. Pui peste galbenusuri cele 14 linguri de ulei, bati cu telul numai de sus in jos, pui praful de copt stins, vanilia, sarea, torni aceasta compozitie peste albusuri si la final faina care o bati la fel de sus in jos. Opresti putina compozitie pentru a o amesteca cu cacao. Ungi cu ulei o tava de chec, o tapetezi cu faina si pui intai compozitia alba si deasupra pe cea cu cacao. Se coace la cuptor, primele 10-15 minute la foc iute, ultimele minute la foc potrivit pana se coace si capata o culoare maronie. Lasati sa se raceasca in tava apoi il scoateti si il taiati.O reteta propusa de: aura andrei (garbo008351)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară