Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 55 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7 oua,
- 14 linguri zahar,
- 14 linguri faina,
- 14 linguri ulei,
- 1 praf copt stins cu zeama de lamaie,
- 1 praf sare,
- 2 linguri de cacao,
- 1/2 pachetel zahar vanilat.
Mod de preparare:
Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma pana se tin de telul mixerului adaugi pe rand, cele 14 linguri de zahar si bati in continuare pana obtii o bezea. Pui peste galbenusuri cele 14 linguri de ulei, bati cu telul numai de sus in jos, pui praful de copt stins, vanilia, sarea, torni aceasta compozitie peste albusuri si la final faina care o bati la fel de sus in jos. Opresti putina compozitie pentru a o amesteca cu cacao. Ungi cu ulei o tava de chec, o tapetezi cu faina si pui intai compozitia alba si deasupra pe cea cu cacao. Se coace la cuptor, primele 10-15 minute la foc iute, ultimele minute la foc potrivit pana se coace si capata o culoare maronie. Lasati sa se raceasca in tava apoi il scoateti si il taiati.O reteta propusa de: aura andrei (garbo008351)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie