4 / 5

Macaroane la cuptor cu branza si scortisoara

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 pachet de macaroane
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 200 g smantana
  • 5 oua
  • 1 praf de sare
  • 20g unt
  • zahar
  • zahar vanilinat
  • scortisoara

Mod de preparare:

Intr-un vas cu apa fierbinte sare si putin ulei se adauga macaroanele si se lasa pe foc cca 15 minute pana se fierb bine. Intre timp se prepara branza dulce peste care se adauga zahar dupa gust, zahar vanilinat pentru aroma si scortisoara ( dupa gust). Se incorporeaza bine apoi se mai adauga smantana si 2 oua.
Se pregateste si tava pentru cuptor: se unge cu unt.

Dupa ce se fierb macaroanele, se scurg bine apoi se adauga peste ele amestecul preparat mai sus. Se incorporeaza bine apoi se pun in tava. La final se adauga deasupra 3 oua batute spuma pentru a lega compozitia, si se bga la cuptor pentru aproximativ 30 minute.

Se scoate in tava se aseaza pe farfurie si se orneaza cu putina smantana si un praf de scortisoara.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri